Røykfri

Ved å arbeide med den delen av ditt sinn som får deg til å røyke mot din vilje, fjernes den motstand som ligger i ditt ubevisste sinn. Med hypnoterapi blir du heller ikke irritabel, frustrert eller føler trang til å erstatte røyken med andre usunne vaner som for eksempel søtsaker.

Det ubevisste sinnet er mye sterkere enn det bevisste sinnet, og det er selve årsaken til at du fortsetter å røyke. Og dette til tross for et sterkt ønske om å slutte. Det er også årsaken til at viljestyrke blir feil verktøy for å fjerne uvaner.

Er du motivert for å slutte og røyke men er redd for å mislykkes? Tror du at du mangler viljestyrke og ikke ønsker å oppleve sug, sinne, frustrasjon er dette det rette valget for deg.

Når du ikke lenger har lyst på røyk, har du heller ikke behov for å erstatte røyken med noe annet. Når du er røykefri får du bedre pust og mer energi. Dette gjør at all aktivitet føles enklere og mer behagelig for deg. Og når din aktivitet øker, øker også din forbrenning. Og når din forbrenning øker, går du ned i vekt.

Ta kontakt så hjelper jeg deg videre!

oyvindholter.no

K. K. Kleppes veg 1 

4352 Kleppe

Bestill min populære røykepakke:

  • 3 behandlinger totalt 4,5 timer med personlig tilrettelegging og hypnoterapi.

  • Opplæring i enkle teknikker for å fjerne ubehag

  • Bok med cd

  • Sted: Vi holder til i K.K. Kleppes veg 1, 4352 Kleppe (Inngang 2 etg over Coop Bygg Klepp)

  • Pris: kr. 4750,-

 Slik gjennomføres behandlingen:

Time 1: Her benyttes ulike kognitive tilnærminger i tillegg til at vi kartlegger selve uvanen og ser på årsakene til at du har bestemt deg for å kvitte deg med denne uvanen for godt. Du får med deg hjem en bok som du skal lese – i tillegg til noen effektive øvelser du selv skal gjøre frem til din frigjøringsdag. Disse øvelsene er enkle og tar nesten ikke tid – men de har stor påvirkningskraft.

Time 2: I denne timen benytter vi ulike terapiformer (bl.a. hypnose) som er med på å gjøre deg klar til din frihet.

Time 3: Det er på denne timen du kutter denne uvanen. Til det bruker vi hypnose. Fra første timen og frem til siste timen har vi på en systematisk måte omprogrammert ditt ubevisste sinn – slik at når vi kommer til siste timen er vi klar til å sku av den bryteren som har fått deg til å røyke/snuse.

Hypnoterapi er en kraftig behandlingsform hvor jeg henvender meg til ditt ubevisste sinn for å påvirke tankemønstre som skaper problemer for deg. Det er ofte i underbevisstheten problemer med å få til ønskede endringer ligger. Hypnose er en tilstand hvor det bevisste og ubevisste sinn begynner å arbeide med samme begreper på samme tid uten å være i konflikt.

Røykeavhengighet inneholder 2 elementer av avhengighet. Det er avhengigheten til det sentralstimulerende virkestoffet nikotin, og den mentale avhengigheten. Den fysiske avhengigheten varer gjerne i kun noen dager (varierer fra person til person) hvor mange kan i større eller mindre grad kan ha abstinensplager. Den mentale avhengigheten derimot er mer sammensatt og “inngrodd” i systemet og viser seg å være langt vanskeligere å bli kvitt. Det er her hypnoterapi kommer til sin fulle rett.

K. K. Kleppes veg 1

4352 Klepp

Tlf. 917 43 510

Tel: 917 43 510

© 2018  Øyvind Holter